viernes, 29 de agosto de 2008

EL PUIG EN FESTES "MARE DE DEU 2008"


PROGRAMA D’ACTES DE LES FESTES DE EL PUIG “MARE DE DÉU 2008”

DISSABTE 30 DE AGOST.

Donarà inici el primer campionat de festes “Vila del Puig” de tenis fins al dissabte 6 de setembre.

DILLUNS 1 DE SETEMBRE.

20:00 h. Campionat de Fútbol 7 al Poliesportiu Municipal “La Pedrera”.Aquest campionat es jugarà fins al dissabte 6 de setembre.

DIMARTS 2 DE SETEMBRE

23:00 h. INICI OFICIAL DE LA FESTA.Des de l’ Ajuntament, tradicional ENCESA L’ ENLLUMENAT ARTÍSTIC que vindrà precedit pel recorregut d’ una traca de color per diversos carrers de la població.
23:30 h. A la plaça de l’ Ajuntament tradicional espectacle d’ Ambient Valencià amb l’actuació del grup de danses l’ Olivar i el grup de dolçainers i tabalers del Puig.En acabar ens refrescarem amb la típica ORXATA I FARTONS.

DIMECRES 3 DE SETEMBRE

A les 11:00 h. Al Llar del Jubilats campionat de “TRUC” per als majors. Es jugarà al llarg de tot el dia i es farà entrega dels trofeus als guanyadors en acabar el sopar dels iaios. A les 19:30 h. TROFEU DE FUTBOL, “VILA DEL PUIG”. Campionat triangular d’ equips locals. Al Poliesportiu Municipal “La Pedrera”.
21:30 h. SOPAR D’AIXELLET “SOBAQUILLO” a la plaça de l’ Ajuntament per a tots els majors que ho desitgen. S’obsequiarà als assistents amb un aperitiu, entrepà, beguda i café. Les inscripcions al Llar del Jubilat del 25 al 29 d’agost en horari de 11:00 h. a 13:00h. Necessari presentar el carnet de pensionista, així com el tiquet la nit del sopar.
22:30 h. LA NIT DELS NOSTRES IAIOS després de sopar i amb l’ambient de festa, podreu gaudir d’una agradable vetlada musical amb l’Orquestra“LLIMO” amb les actuacions d’un HUMORISTA i una CANTANT DE COPLA.

DIJOUS 4 DE SETEMBRE

Des de les 11:30 fins a la 13:00 hores y des de les 17:30 fins a 20:00 hores de la vesprada FIRA INFANTIL a la plaça de l’ Ajuntament.
18:00 h.“BERENAR” per a tots els menuts amb ORXATA I FARTONS.
A les 18:30 h. DEMOSTRACIÓ de l’ Escola Municipal de PILOTA VALENCIANA en diverses modalitats, al carrer dels Furs.
23:00 h. Des de la plaça de l’ Ajuntament la Corporació Municipal i els membres del jurat, acompanyats per “MÚSICA VALENCIANA I CANT D’ESTIL”, visitaran un any més els nostres carrers engalanats. Animem al poble a participar, ja que l’ any de Jaume I cal viure-lo amb intensitat; el Nostre Poble i els seus carrers, deuen estar tal con mereix aquest esdeveniment.Les inscripcions al Llar del Jubilat del 25 al 29 d’agost en horari de 11:00 h. a 13:00h.

DIVENDRES 5 DE SETEMBRE
18:00 h. RECOLLIDA DELS INGREDIENTS per a les PAELLES al Musical fins a les 20:30 h. (L’Ajuntament donarà tots els ingredients, excepte la carn).
21:30 h. GRAN NIT DE LES PAELLES al voltant del Monestir.
23:30 h. Desprès de menjar-se el plat valencià més universal en harmonia, farem una GRAN FESTA ballant al ritme de la fabulosa Orquestra “CARRUSEL”. Les inscripcions per aquesta gran nit de les paelles, al Llar del Jubilat del 25 al 29 d’agost en horari de 11:00 h. a 13:00h

DISSABTE 6 DE SETEMBRE
10:00 h. Al Camp Municipal de tir CONCURS DE BLANC DE GUATLES per a tots els bons caçadors.
12:00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES anunciant al poble de l’inici dels dies grans de la festa.
18:30 h. Concentració de totes les ASSOCIACIONS i ENTITATS que desitgen prendre part en L’OFRENA DE FLORS al Centre Cultural “La Marina”.
19:30 h. PREGÓ DE FESTES des del balcó de l’ Ajuntament, convidant a tot el veïnat a viure intensament i amb harmonia les Festes en honor a la Mare de Déu del Puig.
20:30 h . Solemne OFRENA DE FLORS a la Nostra Patrona.
21:30 h. Al Poliesportiu Municipal “La Pedrera” entrega dels trofeus de les finals esportives.
24:00 h. A l’esplanada del Monestir GRAN ESPECTACLE MUSICAL: “CHENOA EN CONCERT”. “ABSURDA CENICIENTA” ENTRADA GRATUITA
DIUMENGE 7 DE SETEMBRE
08:30 h. DISPARADA DE SALVES en honor a la Mare de Déu del Puig.
11:30 h CERCAVILA DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL amb Banda Unión Santa Maria del Puig i “Grup de Tabalers i Dolçainers”.
12:00 h. SOLEMNE MISSA CANTADA, amb la collaboració de la Coral “JULIO RIBELLES”
14:00 h. INICI DE LA TRACA que recorrerà una part de la població, acabant a l’esplanada del Monestir amb una Espectacular “Mascletada” de la Pirotècnia Caballer FX. s.l
20:30 h. PROCESSÓ en honor a la Mare de Déu del Puig pels carrers de costum, en acabar es dispararà un RAMELL DE FOCS ARTIFICIALS AMB SORPRESA.
24:00 h. A l’esplanada del Monestir, GRAN ESPECTACLE MUSICAL: “ B.S.O DE TU VIDA”. “UN RECORREGUT AMB MÚSICA E IMATGES DESDE L’ ANY 60 FINS AL 2000”.

DILLUNS, 8 DE SETEMBRE

11:30 h CERCAVILA DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL amb el “Grup de Tabals i Dolçainers”.
12:00 h. SOLEMNE MISSA CANTADA per la Coral “JULIO RIBELLES”
14:00 h. INICI DE LA TRACA que recorrerà altra part de la població diferent a la del dia anterior, acabant a l’esplanada del Monestir amb una Gran “Mascletà” de la Pirotècnia Caballer FX. s.l
20:30 h. PROCESSÓ en honor a la Mare de Déu del Puig pels carrers de sempre; en acabar es dispararà un RAMELL DE FOCS ARTIFICIALS AMB SORPRESA.
24:00 h. A la esplanada del Monestir GRAN ESPECTACLE representat en els millors teatres europeus i espanyols: “ LA PASIÓN TURCA”: Cuando el Fuego Se Hizo Danza.

DIMARTS 9 DE SETEMBRE
12:00 h. SOLEMNE MISSA en record dels difunts cofrares.
14:00 h. INICI DE LA TRACA que recorrerà els carrers de costum acabant a l’esplanada del Monestir amb “Mascletada” de la Pirotècnia Caballer F.X. s.l.
18:00 h. EXTRAORDINÀRIA CAVALCADA HUMORÍSTICA de les festes patronals 2008. Les inscripcions al Llar del Jubilat del 25 al 29 d’agost en horari de 11:00 h. a 13:00h.PREMIS: Premis Patrocinats per l’Ajuntament: Carrossa, Gropa, Figures, Comparsa i de Participació. Tot el poble està convidat a participar intensament i tornar a casa amb un premi, siga el que siga. El més important és estar disposats a engrandir, cada any més, i aquest en especial les nostres festes patronals amb la una gran collaboració.
21:30 h. En acabar la CAVALCADA hi haurà ENTREPANS I CERVESA per a tothom a l’esplanada del Monestir.Amenitzarà el FI DE FESTA l’excel.lent Orquestra “COSTA”.
22:30 h. LLIURAMENT dels premis a la participació de la Cavalcada i dels Nostres Carrers Engalanats.
23:00 h. Un any més, acomiadarem la nostra festa major amb una GRAN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, a càrrec de la Pirotècnia Caballer F.X.. s.l.

DISSABTE, 13 DE SETEMBRE

09:00 h. Dins del programa “ EL PUIG EN FESTES”, CONCURS DE TIR I ARROSSEGAMENT a l’antic camp de futbol, junt a MERCOVASA.
17:45 h. XVII edició de la “VOLTA A PEU” al Puig pel circuit urbà.La concentració dels participants serà a la plaça de l’Ajuntament.Les inscripcions s’hauran de fer el mateix dia a la porta de l’Ajuntament, una hora abans.
23:00 h. A l’ esplanada sud del Monestir l’ espectacle audiovisual : “ESTIMEM EL PUIG”: Un passeig musical per la nostra història Interpretat per la Banda “Unió Musical Santa Maria” del Puig, Coral “Julio Ribelles”, el grup de Musica Antiga “Menestrils del Duch” i artistes locals de Musica i Dansa tradicional valenciana.

DIUMENGE, 14 DE SETEMBRE

09:00 h. GRAN FINAL DEL CONCURS DE TIR i ARROSSEGAMENT. Lliurament de premis.
10:30 h. DIA DE LA BICICLETA ( XI volta de la Vila del Puig)..Si tens bici i ganes de passar-ho bé, vine a la plaça de l’ Ajuntament amb una gorra i una cantimplora i, si arribes a la fi tindràs un entrepà al Poliesportiu Municipal “La Pedrera”.
12:00 h. Tradicional partida de pilota valenciana al Frontó Municipal. GRAN FINAL III Trofeu “President de la Diputació de Valencia” amb la participació dels millors pilotaris profesionals (Álvaro, Genovès II, Nuñez, etc) patrocinada per L’Ajuntament del Puig i la Diputació de Valencia. (organitza Val Net.)

No hay comentarios: