jueves, 23 de abril de 2009

LLEGAN MÁS FELICITACIONES POR EL II ANIVERSARIO DE ESTE BLOG: TONI CARLES FRIAS


Hola amics d'EOS.

Qui anava a dir que fa ja quasi cuatre anys, en aquell sopar al local del Crist del Perdó aon es va fer la "presentació d'EOS en societat", eixe moviment incipient anava a tindre les quotes de repercusió que te hui en día a la Semana Santa Marinera.
Ha segut un camí silencios, callat i a poc a poc. Primer uns sopars. Després la Creu Marinera. Seguidament el Blog. I enguany, a l'any 2009, eu conseguit ser la primera referencia informativa de la Semana Santa Marinera a Internet.

Per experiéncia sé de los costos que resulta, en temps que no en diners, el mantindre actualizat constantment un blog com el vostre. I per amistat també se les hores que li dediqueu al Blog i altres menester relatius a EOS.

No puc més que felicitar-vos de tot cor pel vostre esforç i alegrarme de que eixe esforç es veja recompensat en les mostres de carinyo que esteu revent.

Un abraç molt for

Toni Carles Frías
Querido amigo como a todos gracias, pero permiteme que haya puesto dos fotos, aunque a ti no te gusta salir en ellas, estuviste allí y sigues en tu querida Hermandad del Santísimo Ecce-Homo como te enseñó tu padre y como has hecho tu con tus dos hijos.
Un fuerte abrazo también para tí.
Francisco Celdrán Martínez
Semanasantero como tú.

No hay comentarios: